Windows 10 Pro [rs4] Performance [x64] [1803-17134.228]

Windows 10 Professional [RS4] Performance [X64] [1803-17134.228]
Biraz Kullandım, Bir Hata İle Karşılaşmadım, Bu Demek Değildir ki Hatasız Bir Çalışma Olmuş, İNSANIZ Hata Yapabiliriz. Bu Çalışmalardan En Ufak Bir Menfaat Elde Etmediğimide Bilmenizi İsterim. O Nedende Konuları Anlayışla Karşılayacağınıza Eminim.
ELİMDEN GELDİĞİNCE DÜZGÜN BİR ÇALIŞMA ÇIKARTMAYA ÇALIŞTIM.
1ea958e9f6.gif
>> Klasik Windows Görünüşünden Ziyade Çok Farklı Tatları ve Güzellikleride Özümsemeniz Gerektigini Düşünen Birisiyim. O Nedenle Windows Kullanımını da Zevkli Hale Getirmeye Çalıştığımı Bilmenizi İsterim. Bu Çalışmalar İçin Bir Teşekkürün Dahi Yapılmadığını Görmek Gerçekten Çok Üzücü. Bu Çalışmalardan Her Hangi Kar Amacı Gütmedigimi de Belirtmeliyim. :)
GELELİM ASIL KONUYA

>> MSDN kalıp Üzerinde Çalışılmıştır. (Windows 10 Professional [x64] 1803-17134.228.)
>> Kurulum Süresi Biraz Uzundur, Şimdiden Belirteyim, Sorun Yok Kuruluma Devam Ediniz.
>> Özenle Seçtiğim İconlar Çalışmaya Entegre Edilmiştir. [Tarafımdan Editlenmiştir, Kullanabilirsiniz Sadece Şahsıma Yapacak Olduğunuz Teşekkür Ödemesi Olacaktır.]
>> 02.09.2018 Tarihine Kadar Olan Tüm Güncellemeler Entegre Edilmiştir. Nadir Olmakla Beraber belki 1-2 Güncelleme Çıkabilir Fakat Şuan İçin 0 Güncelleme Çıkacaktır.
>> Görsellik Dışında Hiçbir Önemli Bileşen Çıkarılmamıştır, İçiniz Rahat Olsun. :)
>> Internet Explorer 11 Final Sürümü Kurulu Gelir.
>> Activasyon İçin Kendi Hazırladığım KMSPİCO (Activasyon Yazılımını Güncelledim, Sorun Yaşayacağınızı sanmıyorum.) Kullanıldı. [ Masaüstünde "Gerekli Programlar" İsismli Klasörde Mevcuttur Buradan Aktivasyonu Sağlayabilirsiniz.]
NOT: Aktivasyon işlemini Kişilerin İstegine Bırakmanın Doğru Olabileceğine Karar Verdim.
>> Masaüstü İconları Aktif Halde Gelir.
>> One Drive Gibi Gereksiz Uguyulamalar Kaldırılmıştır, Kullanan Varmı Bilemiyorum.
>> Gereksiz Servisler Kapatılmıştır. (Ayrıntılı Bilgi Daha Sonra Ekelecektir.)
>> UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi) Kapatılmıştır, Dilerseniz Açabilirsiniz. 
>> Bilgisayarınızın Kullanıcı Adı Win10RS4 Olarak Açılacaktır. Dilerseniz Daha Sonra Kullanıcı Ayarlarından Bunu Değiştirebilirsiniz.
>> Tarafımdan Hazırlanan 5 Adet Birbirinden Güzel Yeni Mouse Paketi Eklenmiştir.
>> UEFİ YOKTUR. (Boyutunun 4 GB Geçmesi Nedeniyle.) İsterseniz ESD Sıkıştırma İle Wim Kalıbının Boyutunu Düşürerek UEFİ İlede Kurulum Yapabilirsiniz.
>> Sağ Tıkta Sizlere Kolaylık Saglayacağını Düşündüğüm 2 Ekleme Yapılmıştır, Yapılan Eklemeleri Üstteki Ekran Görüntülerinden Görebilirsiz.
>> ESaü Tık Menüsüne Windows Update İle Alakalı Kısayollar Eklenmiştir, Böylelikle Fazla Vakit Kaybetmeden Sisteminizi Güncel Halde Bulundurabilirsiniz.
>> ESD Şıkıştırma Yapılmamıştır.
>> Bu Çalışma İçin Daha Güzel Başlat Tuşu Ve Keyfi İçin StartİsBack Kullanılmış, İnce Ayarlar Yapılmış Çeşitili Start Orblar Eklenmiştir. Otomatik Güncelleme Seçeneği Kapatılmıştır.
>> Başlat İconunu Sevmeyenler Başlata Sağ Tık Yaparak Yapılandır Seçeneğine tıklamak Suretiyle Başlat İconun Değiştirebilir ve Birçok Özelliği de Açıp Kapayabilirler.
>> En İyi Performans Değeri İçin En İdeal Ayarlamalar Yapılmıştır.
>>Performan Odaklı Hazırlanmıştır. Hız ve Performanstan Memnun Kalacagınızı Tahmin Ediyorum.
>> Net Freamwork 3.5 Aktif Gelir ve 4.7.2 (TR) Eklenmiştir.
>> DirectX 11 Son Aktif Gelir, Visual Gibi Olmazsa Olmaz Bileşenlerin Son Sürümü Entegre Edilmiştir. İçerigi Kurulum Sonrası veya üstteki Ekran Alıntılarındada Görebilirsiniz.
>> Özellikle Oyunlarda Eksikligi İle Bilinen MSXM4 PS3 Parser Entegreli Olarak Gelecektir.

>> Birbirinden Güzel ve Tarafımdan Özenle Seçilen  Yüksek  Çözünürlükte Tam 170 Wallpaper Eklenmiştir. (Her Yarım Saate bir Wallpaper in Değişmesi İçin Ayarlama Yapılmıştır.)
 >> Çalışmada Reklam Yoktur:)
>> Çalışmadada Fazlasıyla Gereksiz Olarak Sistemi Kasan Windows Defenderi Tamamen Kapattım, Defender Kullanan Varmı? Bilemiyorum.
>> Çalışmada Makina Kapanma ve Açılma Hızıda Hızında Optimizasyon Yapıldı.
>> Ram Kullanımı Ortalama 310-450 Mb Arasındadır ki Bu Oran Normaldir. Stabilizasyon ve Performansı Sizi Memnun Edecektir.
>> Dosya Boyutu 6.94 Gb Olup; ESD Sıkıştırma yapılmamıştır.
>> Gb Linkler MAİL.RU yapılmıştır Sorunsuz İndirebilirsiniz.
>> Görselleştirme Uç Noktalara Taşınmıştır, Buna zaten Sizlerde Görebileceksiniz. Görselliğin Yanında Performans Gibi Diğer Hususları Sorarsanız İçiniz Rahat Olsun PERFORMANS KAYNAKLI OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
>> İso Boyutu 6,94 GB dır.. (Dvd ye Sığmayacaktır.) USB Flash Diske Aşağıda Verdiğim Programı Kullanarak ta Kolayca Kurulum Yapabilirsiniz, 8 Gb lık veya Altı Bir Flash Disk Yeterli Olacaktır.
ÖNEMLİ OKUYUNUZ LÜTFEN.
BBU ÇALIŞMASINDA TESPİT ETTİĞİNİZ HATAYLAR VARSA MUTLAKA HATA BİLDİRİMİNİ KONU ALTINDA YAPINIZ, SİZLERDEN TEK İSTEĞİM BUDUR.
UYARI!!
 KENDİMDE KURDUM VE KULLANMAKTAYIM. TESPİT ETTİĞİNİZ HATALARI LÜTFEN KONUYA EKLEYİNİZ. HERŞEY SORUNSUZ VE STABİL BİR ÇALIŞMA İÇİN. ;)
GERÇEK MAKİNADA TEST EDİLMİŞTİR.
İNDİR
Şifre-Pass : RAR Dosyasında Yazmaktadır. :)
(Dosyanın Paketlenmesi İçin WİNRAR 5.0 Kullanılmıştır. Lütfen Winrar 5.0 Versiyonunu Kullanınız.)
LÜTFEN İYİ VEYA KÖTÜ YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİNİZ. EMEGE BİRAZ SAYGI GÖSTERMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM.TEŞEKKÜR TUŞUNA BASMAK PARMAKLARINIZI AŞINDIRMAZ.


BU ÇALIŞMA TANITIM AMAÇLI OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. LÜTFEN ORJİNAL YAZILIM SATIN ALINIZ.!!

Saygılarımla.

parsnarko
parsnarko

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder