NetShare + Pro ücretli sürüm 2020

 


NetShare + Pro

Net Share + Pro nedir?

Hiç Wi-Fi'nizi arkadaşlarınıza şifre vermeden paylaşmak istediniz mi? Net Share Pro uygulamasını indirme çözümü. Uygulamanın çalışma fikri, Wi-Fi'yi telefonunuzdan veya Android çalıştıran tabletinizden telefonunuzdan yeniden yayınlamaktır.

Uygulamayı ağınız zayıfsa da kullanabilirsiniz, uygulamayı güçlendirmek ve uygulama üzerinden interneti paylaşmak için Wi-Fi ile sınırlı değildir, ancak telefon verilerini paylaşabilirsiniz, böylece uygulama bu alandaki en iyi uygulamalardan biri olarak kabul edilir ve uygulama Google Play mağazasında mevcuttur. Ücretli bir kopya ve ücretsiz bir kopya.


Uygulama özellikleri:

  • İlk özellik, ister Wi-Fi ister mobil veriye bağlı olun, uygulamanın telefonunuzdan İnternet'inizi yeniden yayınlamasıdır.
  • İkinci özellik, bu uygulama üzerinden telefonu bir ağ güçlendirici olarak kullanabilmenizdir.
  • Üçüncü özellik, interneti aynı anda birden fazla cihazla paylaşabilirsiniz.
  • Dördüncü özellik Uygulama, bir cihazın paylaştığınız ağa bağlanmasını engelleme özelliği içerir.
  • Beşinci özellik, sizinle katılımcı ağa bağlanan cihazlar için internet hızını belirlemenize olanak tanır.
  • Altıncı özellik: Ağdaki diğer hangi cihazların gezindiğini izleyebilirsiniz.
  • Yedinci özellik: Bittiğinde belirli bir paket ayarlayabilirsiniz ve bu paketin bulunduğu cihazdan İnternet kapatılır.

Tüm Android cihazları destekliyor mu?

Uygulama, Android sistemini çalıştıran tüm telefonları ve tabletleri destekler ve ayrıca iOS telefonlar için de indirebilirsiniz.



Uygulama nasıl indirilir:

Makalenin altındaki uygulama indirme bağlantısı İndir kelimesine tıklayacak ve oradan indirme sitesine yönlendirme sayfasına yönlendirileceksiniz.

Ardından uygulamayı yükleyin ve İnternet'i arkadaşlarınızla veya farklı cihazlarla paylaşmanın keyfini çıkarın.

    #

    Uygulama ücretsiz mi yoksa ücretli mi?

    Evet, uygulama ücretsiz, ancak ücretsiz sürümden daha fazla avantaja sahip ücretli bir sürümü var ve uygulama Google Play mağazasında mevcut, onun üzerinden veya makalenin altındaki bağlantıdan indirebilirsiniz.


    Uygulama üzerinde nasıl çalışırım?

    Bu uygulama aracılığıyla videoları nasıl tasarlayacağınızı ve değiştireceğinizi öğrenmek için YouTube'daki dersleri izleyebilir ve ayrıca araçları deneyerek ve her aracı kendi başınıza öğrenerek kendi başınıza öğrenebilirsiniz ve zamanla uygulamayı nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz ve öğrenmesi zor değil.

      YouTube ile ilgili açıklama:


      NetShare + Pro uygulama indirme bağlantısı:


      İndir İndir I



      Beğenip beğenmediğiniz makaleye yorumunuzu bırakmayı unutmayın Fikriniz bizim için kesinlikle önemlidir ve konu hakkındaki tüm görüşlerinizi duyarak 
      parsnarko
      parsnarko

      This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

      Hiç yorum yok:

      Yorum Gönder